Ai grija de apa!

by / marți, 03 martie 2015 / Published in Articole

Cu fiecare zi ce trece, la Inserv Aqua, realizam tot mai mult faptul ca apa, in esenta, nu face “decat” sa ne ajute sa crestem.

Ne ajuta sa crestem la nivel spiritual si social, fiindca apa ne relaxeaza, fie ca o vedem, o auzim sau o consumam si ne permite sa ne prezentam in relatiile interumane cu un tonus potrivit, fapt ce conduce la o evolutie personala dezirabila. Nu mai vorbim de toate situatiile sociale in care ne aflam zi de zi, intalniri de afaceri sau cu prietenii ori mese in familie, care nu ar putea avea loc fara prezenta apei, caci tot ceea ce consumam exista datorita ei.

Ne faciliteaza procesul de concentrare, creatie si identificare de solutii, pentru ca band apa, intreg organismul se recalibreaza si capata putere. Atunci cand te simti obosit, slabit sau pur si simplu simti ca organismul tau nu mai da randamentul necesar, primul si cel mai indicat lucru pe care trebui sa il faci este sa bei apa. Acest fapt se intampla datorita dovezilor incontestabile ca hidratarea ajuta organismul sa se recupereze si ne reda forta necesara pentru a ne continua cu succes activitatile. Asadar, apa ne ajuta sa crestem si la nivel intelectual si fiziologic.

Consumul potrivit de apa intretine dezvoltarea masei musculare si conturarea unui trup frumos si sanatos, prin urmare nici nu incape dubiu in contributia apei la cresterea la nivel fizic.

Sa ne gandim acum ce ar insemna pentru toate aceste ipostaze consumul unei ape poluate sau si mai rau, neputinta de a consuma apa…Nu este deloc o perspectiva imbucuratoare, fiindca intreaga noastra evolutie ar avea de suferit. Pentru ca aceasta ipoteza nefavorabila sa nu devina realitate, noi suntem aici pentru tine, pentru apa ta, pentru a avea grija de tine si de ea.

Te invitam si pe tine sa te dedici ingrijirii apei, fie prin optimizarea consumului ei, fie prin imbunatatirea calitatii ei, utilizand numeroasele produse pe care ti le punem la dispozitie. In acest fel te vei bucura de a avea chiar tu meritul evolutiei tale frumoase, a familiei tale si a celor dragi.

TOP Call Now Button