Avem nevoie de apa

by / sâmbătă, 21 martie 2015 / Published in Articole

Valorile in care ne incredem in activitatea noastra sunt nenumarate, insa am zice adesea ca sunt simple iluzii daca nu ne reamintim care este piatra de temelie a infiintarii noastre. Necesitatea este cea care ne-a dat imboldul crearii a ceea ce suntem astazi, necesitatea este cea care ne-a deschis ochii si ne-a conturat atat de frumos aceasta idee de a munci in folosul sanatatii si sigurantei oamenilor. Inainte de toate, omul are nevoie de a fi puternic pentru a-si putea trai frumos zilele, iar puterea vine din ceea ce asimileaza.

Despre aceasta necesitate este vorba, de a avea un mediu atat extern cat si intern cat mai putin nocive, pentru a putea asimila numai lucruri pozitive, hranitoare, ce ne ajuta sa crestem.

Prin tratarea apei, fie ea la nivel rezidential sau industrial, universul proxim al beneficiarilor devine o sursa de imbold pozitiv. Posibilitatile date de existenta unor statii de tratare, a unei fose septice sau a unor simple filtre de purificare, creaza un mediu practic, igienic, sigur si de ce nu chiar calmant sau revigorant.

Oamenii nu se mai simt constransi sa apeleze la compromisuri in ceea ce priveste calitatea sau cantitatea apei consumate, chiar notiunea timpului capata alta dimensiune, fiindca apa e acolo oricand, perfecta la fiecare picatura, iar toate acestea duc, bineinteles, la un echilibru chiar in plan mental si emotional, fiindca atunci cand avem controlul asupra unor lucruri, avem energia constructiva de a ne indeplini misiunile zilnice.

Fiecare om are nevoie de a fi in control, iar controlul il castigam atunci cand avem incredere in ceea ce detinem. Cunoasteti acel moment in care vi se umple pieptul printr-un inspir adanc de liniste? Acea rasuflare usurata data de momentul cand simti ca ceva este asa cum trebuie sa fie, ca nu mai este nevoie de nicio interventie si ca lucrurile functioneaza intr-un mod finit perfect? Prin acele momente se incarca pozitiv omul cu energie si forta vitala, reusind sa implineasca sarcinile zilnice si sa se implineasca pe el.

Aceasta este misiunea Inserv Aqua, satisfacerea necesitatii vitale de a avea ceea ce se cuvine oricarei fiinte…o apa curata.

9

TOP Call Now Button