Sensul apei

by / miercuri, 20 august 2014 / Published in Articole

Vara, soare, caldura ce simti ca te topeste…nimic mai bun pentru a te revitaliza decat un pahar cu apa rece. Rand pe rand, inghititurile de apa parca simti cum iti antreneaza fiecare celula din organism spre a te energiza si a face fata multitudinii de sarcini ce ti-au mai ramas de realizat pana la sfarsitul zilei.

Ea sta acolo, cuminte, izolata la perete, fara sa iasa in evidenta in vreun mod opulent. Atat de modesta prin prezenta ei si totusi atat de importanta si necesara fiecaruia dintre noi. Nu este realizat prea frecvent acest fapt, pentru ca atunci cand un lucru este atat de normal, ajunge de cele mai multe ori sa fie ignorat sau luat de-a gata. Si totusi…prin modestia starii ei, noi reusim sa devenim capabili.

Aurul albastru, asa cum mai este ea cunoscuta, nu se arata pe sine ca o nestemata, ci ne ajuta pe noi sa stralucim zi de zi. O savuram si ii aflam valoarea inestimabila. Atunci o observam. Incepem sa reflectam asupra ei. Ne gandim sa o apreciem si sa o ocrotim mai mult. Doar ea asta face in fiecare zi cu noi, ne sustine in evolutia noastra.

Acum si noi o sustinem pe ea, fiindca ea, apa, e viata noastra, e viata ta!

TOP Call Now Button