10 PENTRU APĂ

by / duminică, 24 noiembrie 2013 / Published in Articole

10 MOTIVE SĂ BEM APĂ
1.    Apa este absolut esenţială pentru existenţa noastră. O persoană poate trăi aproximativ o lună fără hrană, însă numai o săptămână fără apă.
2.    Apa ne ajută să ne menţinem sănătatea şi greutatea corporală prin creşterea apetitului şi reglarea metabolismului.
3.    Apa duce la creşterea nivelurilor de energie. Cauza frecventă a oboselii zilnice este uşoara deshidratare.
4.    Consumănd cantităţi adecvate de apă putem reduce riscul diferitelor tipuri de cancer cum ar fi cancerul de colon, al vezicii sau de sân.
5.    Pentru majoritatea suferinzilor, consumul de apa potabilă poate reduce semnificativ durerile de spate şi/sau articulare.
6.    Apa conduce la o stare generală bună prin eliminarea (spălarea) toxinelor şi bacteriilor ce pot provoca îmbolnaviri.
7.    Apa poate preveni şi alina durerile de cap.
8.    Apa este un emolient natural al pielii şi asigură formarea adecvată a celulelor subcutanate oferind pielii un aspect sănătos şi strălucitor.
9.    Apa ajuta în procesul de digestie şi previne constipaţia.
10.    Apa este principalul mod de transport al tuturor nutrienţilor în corpul uman şi este esenţială pentru o circulaţie adecvată.

10 MOTIVE SĂ UTILIZĂM UN FILTRU DE APĂ
1.    Pentru a beneficia de avantajele sănătăţii oferite de apă, este esenţial să avem o apă curată.
2.    Consumul unei ape impure şi contaminate este principala cauză a bolilor epidemice.
3.    Sunt peste 2100 de contaminanţi cunoscuţi ai apei, inclusiv căteva substante otrăvitoare.
4.    Apa înbuteliată nu oferă o alternativă viabilă pentru apa de la robinet.
5.    Operatorii staţiilor municipale de tratare a apei nu pot controla întotdeauna pătrunderea în sistem a contaminanţilor bacteriologici.
6.    Singura cale de a asigura o apă potabilă pură, fără contaminanţi, este folosirea unui sistem de filtrare local.
7.    Câteva tipuri de cancer sunt atribuite prezenţei în apa potabilă a compuşilor toxici.
8.    O apă potabilă curată şi sănătoasă este esenţială dezvoltării fizice şi mentale adecvate a copiilor.
9.    Conform studiilor efectuate de către cercetători, prezenţa plumbului în apa potabilă conduce anual la 480.000 de cazuri de dizabilităţi mintale la copii, numai în Statele Unite.
10.    Este important ca în special femeile gravide să consume apă purificată, deoarece prezenţa plumbului în apă poate cauza malformaţii ale fătului.

10 BENEFICII ALE UTILIZĂRII UNUI FILTRU DE APĂ
1.    Prin utilizarea un filtru beneficiem de o apă mai curată, cu un gust mai bun şi fără miros, deoarece acesta îndepărtează impurităţile solide, clorul şi contaminanţii bacteriologici.
2.    Filtrele de apă instalate la chiuvetă îndepărtează impuritaţile şi contaminanţii chimici şi bacteriologici imediat înainte de a consuma apa, împiedicând astfel pătrunderea lor în organismul nostru.
3.    Utilizarea unui filtru instalat la chiuvetă ne asigură o sursă de apă curată, sănătoasă, cu un cost mai mic decât al apei îmbuteliate.
4.    Filtrele de apă reduc considerabil riscul de cancer rectal, cancer de colon şi cel al vezicii, prin îndepărtarea din apă a clorului şi a compuşilor acestuia.
5.    Filtrele de apă care utilizează cartuşe filtrante din cărbune activ bloc îndepărtează selectiv contaminanţii periculoşi păstrând în apă mineralele sănătoase ce echilibrează pH-ul acesteia.
6.    Consumând apă curată, filtrată, ne protejăm organismul împotriva bolilor.
7.    Un filtru ne asigură o apă curată, sănătoasă, atât pentru gătit cât şi pentru băut, direct din apa furnizată la robinet.
8.    Filtrele de apă reduc riscul bolilor gastrointestinale cu mai mult de 33%, prin îndepărtarea din apa potabilă a protozoarelor cryptosporidium şi giardia ce sunt rezistente la acţiunea clorului.
9.    Apa filtrată şi purificată este foarte importantă pentru sănătatea copiilor, ajutând la dezvoltarea sistemului lor imunitar.
10.    Filtrele de apă reprezintă ultima linie de apărare între corpul nostru şi peste 2100 de toxine cunoscute care pot fi prezente în apa potabilă.

10 MOTIVE PENTRU A UTILIZA UN FILTRU DE APĂ PENTRU TOATĂ CASA
1.    Anumiţi compuşi chimici din apă, precum clorul şi substanţele organice volatile, sunt eliberaţi în aer în timpul utilizării duşului, toaletei sau spălătorului de vase.
2.    Eliberarea acestor contaminanţi ai apei duc la înrăutăţirea calităţii aerului din casă şi pot conduce la afecţiuni ale aparatului respirator cum ar fi astmul şi bronşita.
3.    Utilizarea unui filtru de apă instalat la chiuvetă şi la duş nu vă poate proteja căminul în totalitate împotriva acetor contaminanţi.
4.    Filtrele instalate la duş, deoarece trebuie să filtreze şi apa caldă, nu sunt 100% eficiente în îndepărtarea tuturor contaminanţilor periculoşi.
5.    De multe ori, iritaţiile sau mâncarimile pielii sunt cauzate de către clorul şi substanţele organice volatile ce ramân captive în tesătura hainelor după spălare.
6.    Spălătorul de vase (tip duş) sau duşul din baie eliberează în aer mai mult clor decât orice altă sursă din casă.
7.    Utilizarea unui filtru pentru toată casa este singura modalitate de a asigura apă curată şi pură, în orice punct de consum din casă.
8.    Un filtru sau sistem de filtrare pentru toată casa purifică apa potabilă eficient şi economic, oferind o soluţie viabilă, sigură şi accesibilă pentru majoritatea oamenilor.
9.    Cei 2100 de contaminanţi cunoscuţi pot ajunge în corpul nostru nu numai prin apa băută, dar şi prin inhalare sau absorbţia la nivelul pielii.
10.    Consumarea apei îmbuteliate în locul apei potabile de la robinet nu este un mijloc eficient în a vă proteja împotriva contaminanţilor din apă.

10 BENEFICII ALE UTILIZĂRII UNUI FILTRU DE APĂ PENTRU TOATĂ CASA
1.    Avem apă curată, filtrată, în orice punct de consum din casă.
2.    Clorul şi substanţele organice volatile sunt indepărtate imediat ce apa ajunge în instalaţia casei şi nu mai sunt eliberate în aer.
3.    Odată ce clorul şi alte substanţe au fost reţinute din apă, ele nu mai rămân în ţesăturile hainelor după spălare.
4.    Îndepărtarea clorului din apă elimină posibilitatea eliberării lui în aer în timpul utilizării duşului sau la spălatul vaselor.
5.    Utilizarea unui filtru de apă pentru toată casa va duce la îmbunătăţirea semnificativă a calităţii apei potabile.
6.    Utilizarea unui filtru de apă pentru toată casa va reduce riscul producerii unor afecţiuni respiratorii (astm, bronşită, alergii), dar va diminua şi efectele acestora în cazul persoanelor care deja le au.
7.    Filtrarea apei utilizate în toată casa oferă avantajul de a consuma apă curată, sănătoasă, atât pentru băut sau gătit, cât şi pentru spălat.
8.    Un filtru de apă pentru toată casa este singurul şi cel mai eficent “filtru pentru duş”, acesta filtrând apa rece pentru a îndepărta clorul şi alte substanţe volatile.
9.    Utilizănd un filtru de apă pentru toată casa ne protejăm împotriva efectelor cancerigene ale ingerării sau inhalării clorului şi a altor substanţe din apă.
10.    Filtrul de apă pentru toată casa reprezintă ultima barieră de protecţie împotriva avariilor din reţeaua municipală de apă potabilă şi instalaţia sanitară din casa noastră.

TOP Call Now Button