Cea mai buna apa potabila trebuie sa fie cea de la robinet

by / luni, 10 februarie 2014 / Published in Articole

Imi este sete si fug la robinetul din bucatarie sa imi umplu un pahar cu apa. Iau cateva inghitituri si fata imi afiseaza instant o grimasa: „groaznic gust”, de parca apa pe care tocmai am baut-o a fost folosita la spalarea unui laborator chimic inainte de a ajunge in paharul meu. Evident, primul imbold este acela de a-mi procura apa imbuteliata.

Dupa o zi obositoare de munca, cea mai buna detasare o vad sub forma unui dus relaxant. Zis si facut, numai ca Zen-ul meu ajunge sa fie ametit de vaporii chimici inhalati din aburul dusului „relaxant”. Pana aici!

Am convingerea ca multi dintre voi va regasiti in situatiile de mai sus. Se presupune ca suntem norocosi sa avem apa curenta la robinetele de acasa. Dar unde mai sunt beneficiile, daca norocul se opreste la stadiul de idee, in realitate dandu-ne mai mult bataie de cap si provocandu-ne frustrare? Este dreptul nostru de a ne folosi cum se cuvine de apa din casele noastre, nu sa o evitam si sa ne cheltuim banii pe apa imbuteliata, care in fond numai sanatoasa nu este, fiindca stim cu totii ca plasticul din care sunt facute sticlele se descompune si se “revarsa” in apa la fiecare schimbare de temperatura.

Ce ramane de facut? Sa ingrijim ceea ce avem. Adica sa ne tratam apa potabila de acasa. Filtrarea apei din locuintele noastre este acum o necesitate, nu un moft. Iar din prisma libertatii de decizie, procurarea unui filtru de apa este neglijata cel mai adesea din cauza lipsei de informare. Dezavantaje in cazul achizitionarii produselor de tratare a apei, bineinteles cele potrivite fiecarui spatiu, nu exista. Avantaje, in schimb, nenumarate: reechilibrarea sanatatii, placerea de a bea o apa cu un gust si miros placut, economisirea pe plan lung a cheltuielilor privind procurarea apei, confortul de a avea la indemana apa potabila etc.

O gama variata de produse destinate tratarii apei iti este pusa la dispozitie de Inserv Aqua. Nu iti face griji, daca nu stii ce produs iti este potrivit. Specialistii Inserv Aqua iti stau la dispozitie pentru a-ti oferi consiliere in alegerea celei mai bune variante pentru tine.

Pentru a-ti face o idee despre produsele de tratare a apei, arunca o privire peste galeria de produse. Ti-a atras ceva atentia? Contacteaza Inserv Aqua pentru a cere detalii.

Sanatatea este cea mai importanta, iar apa are un rol vital in starea ta de sanatate. Este momentul sa incepi sa ai grija de tine. Ingrijeste-ti apa, ingrijeste-te pe tine!

TOP Call Now Button