Magia Apei

by / marți, 16 decembrie 2014 / Published in Articole

A fost odata ca niciodata, in munti indepartati, un mic izvor de apa. O apa cristalina, limpede si pura cum nici nu iti puteai inchipui. Sute de vietati se adunau zi de zi la poalele muntelui cu izvorul minunat, pentru a bea din fascinanta apa.

Intr-o buna zi, dupa ce s-a desfatat din plin cu apa de izvor, o mica randunica si-a luat zborul spre oras, unde odata ajunsa, poposeste pe marginea unei cismele dintr-un parc. Imediat se aseaza langa ea o alta randunica, venita sa isi refaca energia cu o gura de apa. Observa cea dintai cum aceasta scoase un oftat inainte de a sorbi rapid din apa si cum imediat dupa ramasese sa se uite in gol la apa adunata la picioarele ei. Neputand sa ramana indiferanta, randunica din munti incearca sa fie de ajutor. Afla cum aici apa nu este nici pe departe atat de pura precum e ea obisnuita cu cea din izvor, iar toate fiintele aici s-au obisnuit sa bea din ce in ce mai putina apa sau sa o inlocuiasca cu te miri ce alte bauturi care mai de care mai nesanatoase.

Nevenindu-i sa creada, randunica noastra se intoarce la poalele muntelui cu izvorul fermecat, pentru a impartasi noile sale cunostinte. Auzind celelalte vietati cele intamplate, s-au hotarat sa isi uneasca toate fortele, iar fiecare dintre ele sa duca asa cum poate cate un strop din apa lor minunata la toate sursele de apa din oras, pentru a le transforma si a le readuce prospetimea de altadata.

Astfel, oamenii au primit in dar ceea ce si ei uitasera cat au nevoie si isi doresc…o apa pura, care sa le bucure simturile si care sa le reaminteasca de adevarata pofta de viata.

Toate fiintele de pe acest Pamant au nevoie de ceea ce dintotdeauna a fost cunoscuta drept sursa vietii: apa. Iar aceasta trebuie sa existe pentru toti sub cea mai pura forma a ei.

Aici, la Inserv Aqua, povestea este aceeasi: ne dorim sa oferim din izvorul nostru nesecat de dragoste pentru apa si oameni, sansa tuturor de a se bucura de propria sursa de puritate.

Vino alaturi de noi in comunitatea Inserv Aqua, pentru a te reconecta cu adevarata pofta de viata si pentru a cunoaste magia unor Sarbatori Cristaline.

O iarna de fericire deplina, tuturor!

Cu drag,

Echipa Inserv Aqua.

TOP Call Now Button